ONDERHOUD

Betonnen en terrazzo keukenbladen zijn natuurproducten. Om de uitstraling zo lang mogelijk te behouden, is regelmatig onderhoud nodig. Gebruik daarvoor altijd Hillstone onderhoud- en beschermingsmiddelen.

 

Onderhoud van geïmpregneerde bladen

Behandel het blad voor het eerste gebruik tweemaal met Hillstone Care. Herhaal deze behandeling nogmaals één en drie maanden na plaatsing. Daarna raden we aan om minimaal twee keer per jaar Hillstone Care aan te brengen. Voor extra glans kunt u het werkblad behandelen met Hillstone Hardsteenolie. Een geïmpregneerd blad kan gereinigd worden met water en (natuur)zeep.

 

Onderhoud van bladen met tweecomponentencoating

Een blad dat is behandeld met tweecomponentencoating, kan direct gebruikt worden. Dagelijks vuil kan eenvoudig verwijderd worden met Hillstone Cleaner. Sproei de schoonmaak- en onderhoudsvloeistof gelijkmatig over het keukenblad, laat het kort inwerken en poets na met een schone microvezeldoek. Om de tweecomponentencoating te beschermen, adviseren we om vier keer per jaar Hillstone Coating aan te brengen. Reinig voor het aanbrengen eerst het keukenblad met Hillstone Cleaner. Breng daarna Hillstone Coating dun aan met een niet-pluizende doek. Desgewenst kunt u meerdere lagen aanbrengen met een tussenpauze van ongeveer een half uur.

 

Beschikbare onderhouds- en reinigingsproducten

  • Hillstone Care (natuursteenimpregneer)

  • Hillstone Cleaner (reinigen en onderhoud)

  • Hillstone Hardsteenolie

  • Hillstone Coating

  • Hillstone onderhoudsset (cleaner en coating)

  • Hillstone onderhoudsset voor geïmpregneerde werkbladen (impregneer, hardsteenolie, natuurzeep)

1/3